Farmaceutische industrie


Met het DyMiCo waterzuiveringssysteem van EcoDeco bent u in staat om levende zeeorganismen te houden en te kweken voor de productie van medicijnen.

De farmaceutische industrie heeft zeeorganismen ontdekt als leveranciers van chemische stoffen. Zo bevatten sponzen stofwisselingsproducten die veelbelovend zijn voor biotechnologische toepassingen op het gebied van medicijnontwikkeling tegen kanker, ontstekingen, bacteriŽn, virussen en schimmels.

Foto's: EcoDeco

De uitdaging: productie van voldoende bioactieve grondstoffen


Bij voorkeur worden de stoffen uit levende sponzen gewonnen. De werkzaamheid hiervan is vele malen hoger dan van geconserveerde stoffen of van synthetisch afgeleiden hiervan. Probleem bij het winnen van bioactieve stoffen uit sponzen is dat de dieren er slechts lage concentraties van bevatten.


De oplossing: het DyMiCo waterzuiveringssysteem


Met het DyMiCo waterzuiveringssysteem bent u in staat om de groei van uw sponzenkweek te optimaliseren. Vooral in de preklinische fase van uw medicijnproductie betekent dit een belangrijke stap voorwaarts. Dankzij het DyMiCo-systeem kunt u over voldoende grondstoffen beschikken. Dit geeft u de mogelijkheid om het verschil te maken in de productieketen van medicijnen op grond van bioactieve componenten.

EcoDeco beschikt over een up-and-running kweekfaciliteit waarmee wij direct voor u aan de slag kunnen.