Visie


Toen oprichter van EcoDeco, Peter Henkemans in de jaren ?90 met eigen ogen zag hoe koraalriffen langs de kust van Venezuela als gevolg van menselijke activiteiten doodgingen, besloot hij in actie te komen. Hij ontwikkelde het gepatenteerde DyMiCo waterzuiveringssysteem met de bedoeling om koralen te kweken voor rifherstel. Intussen blijkt het DyMiCo systeem ook zeer geschikt om andere kwetsbare zeeorganismen te kweken.

EcoDeco vindt dat ecologische technologieŽn op een duurzame, effectieve en betaalbare manier oplossingen kunnen bieden om te helpen in het terugdringen van de wereldwijde achteruitgang van het mariene milieu.


Missie


Nu het door EcoDeco ontwikkelde DyMiCo systeem zijn succes heeft bewezen, wil het bedrijf deze unieke manier van waterzuivering zo breed mogelijk inzetten voor het duurzaam benutten van het zeeleven en voor natuurbescherming. Hiertoe onderhoudt EcoDeco contact met publieksaquaria, hobby aquaristen, aquacultuur, levenswetenschappen, de farmaceutische industrie en koraalrifherstel projecten.

Met DyMiCo wil EcoDeco de hoogste en meest natuurlijke waterkwaliteit in gesloten systemen garanderen.

Foto's: EcoDeco