Over ons

Op Ecodeco.nl informeren wij onze bezoekers naar de mogelijkheden om duurzamer te wonen. Dit doen wij door middel van het geven van handige tips voor bijvoorbeeld het duurzaam inrichten van een ruimte, maar daarnaast lees je ook hoe je kunt besparen op je energieverbruik. Verder lees je bij welke merken en (online) winkels je met een gerust hart kunt winkelen.

Waarom wij er zijn

Wij zijn Ecodeco.nl in het begin van 2023 gestart met als doel om onze bezoekers te informeren naar de mogelijkheden om duurzaam te leven. Wekelijks plaatsen wij meerdere blogs waarin wij vermelden hoe ook jij jouw steentje aan een betere wereld kunt bijdragen. 

Vaak wordt er al snel gedacht dat je enkel duurzaam bezig kunt zijn door bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen of het laten isoleren van je huis. Echter, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden die een veel kleinere investeringen vragen of die je zelfs gratis kunt toepassen. Wat er allemaal mogelijk is om duurzaam te zijn willen wij door middel van deze website delen.

Handige tips & de laatste trends

Wij zijn Ecodeco.nl in het begin van 2023 begonnen en de website is dus nog relatief jong. Toch vind je op onze al vele handige tips voor duurzaam wonen. Veel van deze tips zijn direct toe te passen en hier is doorgaans geen of een kleine investering voor nodig.

Lees bijvoorbeeld hier meerdere tips hoe je energie kunt besparen in de badkamer of ontdek hier meerdere handige tips om een oude woning te verduurzamen. Daarnaast vind je op onze website talloze woontrends, zoals deze 6 duurzame woontrends die je niet mag missen in 2023.

Vragen of samenwerken met Ecodeco.nl

Heb je een vraag of een opmerking? Wij helpen je daar graag verder mee. Je kunt ons bereiken door te mailen naar redactie@ecodeco.nl of door het formulier op onze contactpagina in te vullen.

Sluiten onze bezoekers aan bij jouw doelgroep en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om een samenwerking met ons aan te gaan? Ook dan helpen we je graag verder en kun je ons contacteren door een bericht te sturen via het contactformulier op de contactpagina of door te mailen naar het eerder genoemde e-mailadres.